כותרת
> C;
1/1

פסיקה היסטורית של בית המשפט העליון להרחבת החיסיון העיתונאי

קרא/י עוד

שאגת הארי - המלחמה על הפיצויים לעצמאים

קרא/י עוד

ה-3 במאי - יום חופש העיתונות הבינלאומי

קרא/י עוד

לעצור את הפגיעה בעצמאות השידור הציבורי

קרא/י עוד

שדרן הרדיו הוותיק ואיש קול ישראל מושיק טימור הלך לעולמו בגיל 89, יהי זכרו ברוך

קרא/י עוד

דבר המערכת 14/12/2023

מייחלים להחלמתה של המדינה

ב-07/10 השתנו החיים של כולנו לבלי-הכר, ולעולם לא יהיו כפי שהיו עד אותו בוקר של שמחת תורה, שקראנו לו מאז 'השבת השחורה'.

עם ישראל כולו קם ופתח ביוזמות התנדבותיות אזרחיות, כמו: תרומות למפונים מהעוטף ובהמשך מהצפון, בישול אוכל לחיילים ועטיפתם בכל מה שאפשר, גם יחידים וגם ארגונים חברתיים וחברות, התנדבות לחקלאות ומה לא.

אנחנו כבר בחודש השלישי של הלחימה; לחימה קשה ודאגה לחטופים, ועדיין אנשים רבים ממשיכים לחוות קשיים מסוגים שונים – פחד, תחושת חוסר-ביטחון, חוסר-ודאות ובכלל קושי לחזור לשגרת היום-יום.

לבסוף, וחשוב לא פחות – נושא ההסברה והתקשורת. בזמן שמתקיימות בעולם הפגנות רבות נגד ישראל. רבים הן מישראל והן מהעולם משקיעים מזמנם האישי ימים-כלילות בהסברה לטובת ישראל.


אנו באיגוד הישראלי לעיתונות תקופתית מתפללים להחזרת השבויים ולחזרתם לשלום של כל חיילינו בחזית ובעורף. אנו מייחלים לימים שקטים יותר ולהחלמתה של המדינה.


חג חנוכה שמח, בתקווה שיביא לנו את האור!


שלכם,
עליזה ז'זק, יו"ר האיגוד
בשם הנהלת האיגוד וחברי המועצה

עוצב ונבנה ע"י יאלו עיצוב ובניית אתרים